Money Heisti 5. hooaja väljalaskeaeg, kus te elate

Money Heist Season 5 Release Time Where You Live

Raha röövimine hooaja 5 tabamust Netflix väga varsti! Sel nädalavahetusel on voogesituses viis uut episoodi Netflixi populaarsest originaalsarjast.



Raha röövimine , tuntud ka kui Rahavargus, on Netflixi üks populaarsemaid rahvusvahelisi saateid. Hispaania Netflixi originaalsari esilinastus aastal 2017. Kahjuks on 5. hooaeg sarja viimane hooaeg. Netflix jagas ka viimase hooaja kaheks osaks. 2. osa jõuab kohale veel sel aastal.



Raha röövimine 5. hooaja 1. osa jõuab Netflixi reedel, 3. septembril 2021. Nüüd tahavad kõik teada, millal hooaeg voogesitamiseks saadaval on.

Money Heisti 5. hooaja ilmumisaeg Netflixis

Jagasime mis kell saab vaadata Raha röövimine hooaeg 5 olenevalt elukohast!



Kui elate Hawaiil või Alaskal, on teil vedanud, sest saate uut hooaega üsna varakult vaatama hakata. Idarannikul elavad inimesed on uue hooaja vaatamiseks väga hilja üleval, samas kui Hispaanias asuvad inimesed saavad uusi jagusid vaadata juba hommikul!

Hawaii: 21:01 HST neljapäeval, 2. sept

Alaska: 23:01 AKDT neljapäeval, 2. sept

USA läänerannik: 00:01 PT

la la maa oja

Mägede ajavöönd: 1:01 MT

USA keskosa: 02:01 C

USA idarannik: 3:01 ET

Inglismaa: 8:01 BST

Prantsusmaa, Saksamaa ja Itaalia: 9:01 CEST

Hispaania: 9:01 CEST

Iisrael: 10:01 IDT

India: 12:30 ON

Lõuna-Korea ja Jaapan: 16:01 KST

Sydney, Austraalia: 17:01 AEST

Millal on Money Heisti 5. hooaja 2. osa Netflixis?

Nagu mainitud, on sarja uus hooaeg jagatud kaheks osaks ja Raha röövimine 5. hooaja 2. osa jõuab Netflixi selle aasta lõpus.

Õnneks teame juba väljalaskekuupäeva Raha röövimine 5. hooaja 2. osa on juba välja kuulutatud. Raha röövimine 5. hooaja 2. osa jõuab Netflixi 3. detsembril 2021. See koosneb ka viiest osast, nagu viimase hooaja esimene osa.

Olge kursis, et saada rohkem uudiseid Netflixi uue hooaja kohta!